Mozgó parkettabolt

MERT A KÉNYELEM JÁR NEKED

Mit nyerhetsz a szolgáltatással?

A mozgó parkettabolt szolgáltatás egy teljeskörű ügyintézést foglal magába, mely a parketta otthonodban történő kiválasztásától a parketta kiszállításáig mindent magába foglal. Neked nem kell foglalkoznod az időrabló feladatokkal, hiszen mindent elintézek helyetted a kiválasztott parketta megrendelésétől a helyszínre történő kiszállításáig.

A parkettaüzletben való választás egyik legnagyobb hátránya, hogy az üzletben lévő mesterséges fénynél látod a parkettamintát, ami az otthoni természetes környezetében lehet, hogy teljesen más színű lenne és nagy az esély rá, hogy csalódást fog okozni.

A legfontosabb érv a helyszínen történő választás mellett, hogy sajnos sokan választanak helytelenül parkettát, ugyanis nem feltétlenül tudják, hogy a saját otthonuk mikroklímája, páratartalma vagy hőmérséklete kompatibilis lesz-e a kiválasztott parketta típusával. A rosszul megválasztott parketta típus okozza leggyakrabban a legtöbb bosszúságot és okozhat reklamációt már korai időszakban is.

Valószínűleg Neked is hatalmas mennyiségű értékes időd vész kárba nap, mint nap a városban való rohangálással, a dugóban való idegölő vesztegléssel, futva az egyik helyről a másikra. Ha szeretnéd a legjobban beosztani az idődet, akkor mozgó parkettabolt szolgáltatás Neked való. 

Hogyan veheted igénybe?

1

Kattints az alábbi gombra, amely a szaktanácsadási űrlapra visz, ezután add meg az adataidat, melyet weboldalam a legnagyobb biztonsággal kezel

2

Miután megadtad a szükséges adatokat, pipáld be a “Mozgó parkettabolt” szolgáltatást a kis jelölőnégyzetben.

Gyakran ismételt kérdések

Mennyibe kerül a Mozgó parkettabolt szolgáltatás?

A Mozgó parkettabolt szolgáltatást kizárólag szaktanácsadással egybekötve, annak kiegészítéseként lehet igénybe venni. Ez azt jelenti, hogy a szaktanácsadás díját kell megfizetni, melynek része a Mozgó parkettabolt szolgáltatás, amennyiben jelezted a megrendelés alkalmával.

Milyen fajtájú, típusú parkettamintákat hozol Nekem házhoz?

Jelenleg a WEITZER és a Mátra Parkett gyártók felületkezelt svédpadlóiból és felületkezelt szalagparkettáiból készült mintákat tudok bemutatni neked, melyek típusonként 5-5 színből állnak. Mivel ezek az egyik legjobb minőségű és legstrapabíróbb parketták, ezért szinte minden lakásba beépíthetőek. Természetesen igényed szerint más gyártóktól is tudok vinni mintákat előzetes egyeztetést követően.

Tanácsadás nélkül, csak önmagában is megrendelhető a Mozgó parkettabolt szolgáltatás?

Nem, nem rendelhető meg önmagában, hiszen ahhoz, hogy valóban a legtökéletesebb burkolatot válaszd otthonodba, ahhoz elengedhetetlenül szükséges a kivitelezőnek is megvizsgálni az otthonod adottságait, felmérni a tulajdonságait. Aki látatlanban akar Neked parkettát eladni, a helyszín megtekintése nélkül, arra a személyre csakis a saját felelősségedre hallgass.

Te magad jössz ki személyesen, vagy más személyre, alkalmazottra számítsak?

Egyszemélyes vállalkozásként egyelőre csak velem találkozhatsz a tanácsadásaim alkalmával. Célom persze az, hogy bővüljön a csapat, de még sajnos nem találtam meg a megfelelő partnert magam mellé, aki legalább annyira elhivatott lenne mint én. 🙂

Mi történik, ha a kihozott minták között nem találom meg az "igazit", vagy egyik sem nyeri el a tetszésem?

Ebben az esetben azt javaslom, hogy személyesen találkozzunk egy parkettaboltban, ahol természetesen meg tudsz nézni minden mintát és tanácsaimmal segíteni tudlak a megfelelő választásban. Választáskor azt is figyelembe kell venni, hogy a választani kívánt parketta technikai szempontból tökéletes legyen a te lakásodba, hiszen egy rossz anyagválasztás miatt keserédes lehet a végeredmény.