Teljeskörű faburkolat kivitelezés

PROFESSZIONÁLIS SZERSZÁMPARKKAL

PARKETTÁZÁS

A-Z-ig

Prémium tippek, ötletek

ÍNYENCEKNEK

Válassz különleges fát a parkettád tervezésekor, mint például egzotikus fát, zebrafát, vörösfát vagy akár wengét. 
A különböző, markánsan eltérő színű fák kombinációjából elképesztően egyedi és különleges parkettafelület készíthető, viszont a választásnál nagyon fontos kikérned képzett szakember véleményét. Ha kíváncsi vagy a lehetőségeidre, kattints ide most!

gyárilag felületkezelt parketták lerakása

Prémium minőség kulcsrakészen. A gyárilag felületkezelt parketták népszerűségüket annak köszönhetik, hogy lerakásuk után nincs szükség semmilyen felületkezelésre, ezáltal gyorsan költözhetők.

nyers parketták lerakása és felületkezelése

Svédpadló, csaphornyos parketta, egyedi intarzia, hajópadló, lamella parketta, ipari padló teljeskörű kivitelezése KÖRNYEZETBARÁT felületkezelő anyagokkal 

pormentes csiszolás professzionális csiszológépekkel

környezetbarát felületkezelési megoldások

MEGLÉVŐ PARKETTÁK FELÚJÍTÁSA

Prémium tippek, ötletek

HA MÁR UNOD A PARKETTÁD SZÍNÉT

A legtöbb parketta színe megváltoztatható úgynevezett pácolási eljárással, amellyel a lecsiszolt parketta felületére egy pigmentált színezőanyagot, azaz pácot hordunk fel. A pácolás a parkettázás egyik legnagyobb szakértelmet kívánó művelete, bízd mindenképp hozzáértő kezekre, borzasztóan el lehet rontani ha valaki tudás nélkül fog hozzá. Szeretnéd átszíneztetni a parkettádat? Nincs is más dolgod, mint ide kattintani!

BELTÉRI LÉPCSŐK KÉSZÍTÉSE

Extra tippek, ötletek

ÚJÍTÓKNAK

Tudtad hogy a tömörfa lépcsőt is lehet pácolni? Válassz egyedi színt lépcsődnek, melyet akár beépítés előtt, vagy beépített állapotában is át lehet színezni. Ezáltal egyszerűen érhetsz el több különböző színhatást otthonodban. Ha szeretnéd lépcsődet megújítani, vagy már eleged van a szőnyeges megoldásból, szívesen segítek megtalálni a legmegfelelőbb megoldást. Kattints ide!

tömör tölgyfából készült beltéri lépcsők

A tömörfából készített lépcsők extra megjelenést adnak a belső térnek, rendkívül tartósak és strapabírók

lépcsők svédpadlóból, laminált padlóból vagy szalagparkettából

Akár a meglévő parkettád mintájára szeretnéd a lépcsődet is elkészíttetni, akár önmagában szeretnél parkettából lépcsőt csináltatni, mindenképp remek döntést hozol

falra futtatott parketta

extravagáns, kézzel készített egyedi tervezésű falburkolat

FALBURKOLAT KIVITELEZÉS

Prémium ötlet

DIZÁJNŐRÜLTEKNEK

Az egyedi falburkolat minden lakást feldob, még a legunalmasabbat is. Viszont, ha igazán különlegeset és egyedit szeretnél, bolondítsd meg színes fából készült elemekkel a falburkolatot.

De aztán készíts ám elé egy kanapét is, mert biztos lehetsz benne, hogy órák hosszat fogja mindenki csodálni lakásod legújabb díszét. Nos, készen állsz? Kattints ide és kérj ajánlatot most!

Kapcsolatfelvétel:

Sámik Gyula

parkettás szakkivitelező

Telefonon történő kapcsolatfelvétel esetén kérlek vedd figyelembe, hogy a munkavégzésemből adódóan nem mindig tudom felvenni a telefont és szaktanácsadást sem tudok a fenti okok miatt telefonon keresztül bonyolítani.

Ebben az esetben kérlek válaszd a szaktanácsadás menüpontot.