Pormentes parketta csiszolás

A LEGMODERNEBB TECHNOLÓGIÁVAL

Lakásfelújítás = KOSZ ÉS POR

Tejfölköd és porfelhő a lakásomban...

Bizonyára neked is ismerős a helyzet, amikor lakásodban valamilyen felújítási, vagy építési munkálatot kell végezni.

Egy végtelen harc a kosz, a szálló por és a sittkupacok ellen. Sokszor ez tart vissza attól, hogy újra belekezdj, mert nem akarod ismét végigszenvedni a végtelennek tűnő, fáradságot és energiát nem kímélő takarítást.

....ráadásul a parketta csiszolása extrém mennyiségű port termel

Megfelelő elszívás nélkül ez a por megtelepszik

LEHET PORMENTESEN IS

A por nélküli munkavégzés nem újkeletű technológia, kb. egy évtized óta rendelkezésre áll a szakipar számára. Viszont sajnálatos módon nagyon kevés szakember tartja fontosnak, hogy beruházzon az ehhez szükséges eszközökre. Ma Magyarországon maximum egy tucat parkettás rendelkezik a pormentes munkavégzéshez szükséges gépparkkal, mégis a legtöbben pormentesnek hirdetik a munkájukat. A különbség a pormentes és a pormentesnek mondott munka között az elszívásra használt eszközökben rejlik.

A ma rendelkezésre álló legmodernebb porelszívó technológiával

99,98%-kal

csökkenthető a szálló por mennyisége minden munkafolyamat során

BONA DCS 70

A Bona DCS 70 egy hatékony eszköz a teljesen pormentes csiszoláshoz. A kétlépcsős ciklonos leválasztás és a nagy teljesítményű HEPA filter gondoskodik arról, hogy minden por a gépben maradjon. Ez a hordozható ciklon könnyen csatlakoztatható a csiszológépekhez. Segítségével megőrizhető a munkakörnyezet tisztasága és csökkenthető a munkaidő is.

Milyen munkálatok esetén alkalmazzuk?

Kapcsolatfelvétel:

Sámik Gyula

parkettás szakkivitelező

Telefonon történő kapcsolatfelvétel esetén kérlek vedd figyelembe, hogy a munkavégzésemből adódóan nem mindig tudom felvenni a telefont és szaktanácsadást sem tudok a fenti okok miatt telefonon keresztül bonyolítani.

Ebben az esetben kérlek válaszd a szaktanácsadás menüpontot.